Design to operate

De Vloed Architects is een gevestigde waarde in de onderwijs- en de zorgbouwsector. Een sector met uiterst specifieke noden, verregaande eisen en een uitgesproken aandacht voor kwaliteit.

Ons team van 30 specialisten begrijpt deze noden en wensen als geen ander. Vanuit onze unieke expertise, die een no-nonsense aanpak koppelt aan creativiteit, durven wij de juiste vragen stellen. Want alleen zo kunnen we de beste antwoorden formuleren en de juiste infrastructuur realiseren.

Architectuur voor zorg en onderwijs zit in ons bloed. En dit al sinds 1922. 

"De toekomst start morgen, creƫren vandaag"

DETOO Architects

"Ruim 90 jaar bouwen in vertrouwen"

Jan De Vloed, CEO Architect

featured projects


Vacature

DETOO architects zoekt een

Werfverantwoordelijke

 

Onze ploeg van 60 medewerkers bouwde een specifieke expertise op in overheidsopdrachten. We zetten dit talent in bij het ontwerp en de realisatie van school- en zorginfrastructuur. Deze projecten vragen een sterke visie op masterplanniveau, passie voor architectuur en oog voor functionaliteit. Om onze bouwheren optimaal te ondersteunen, werken we meer en meer projecten uit binnen de BIM-filosofie.

DETOO architects is ontstaan vanuit een fusie van Boeckx architects in Oostende en De Vloed architects in Heusden-Destelbergen. Om deze ploeg van werfleiders, projectarchitecten, interieurvormgevers, tekenaars en ontwerpers te vervolledigen zijn we op zoek naar een gemotiveerde werfverantwoordelijke voor onze vestiging in Oostende.

 

Ben jij?

Een gedreven en gemotiveerde ingenieur of architect met uitstekende kennis van bouwtechniek, sterk in communicatie en vlot in verslaggeving?
Kan u vlot werfvergaderingen organiseren en snel belangrijke verantwoordelijkheden opnemen, autonoom werken en vlot samen met het ontwerpteam?
Heeft u ervaring bij de realisatie van overheidsopdrachten en kan u een bestuur ontzorgen tijdens het bouwproces? Dan nodigen we u graag uit om te solliciteren voor deze vacature.

Ervaring met het opvolgen van werven (tot en met klasse 8) en interesse in veiligheidscoördinatie is een pluspunt.

Aangezien we voornamelijk actief zijn in de Vlaamse context, is beheersing van het Nederlands noodzakelijk.

 

Wat bieden we jou?

  • Een interne opleidingsperiode, afhankelijk van je ervaring
  • een bediendecontract of zelfstandigenstatuut
  • fulltime en lange termijn engagement
  • een inspirerende werkomgeving aan de kust
  • een bedrijfswagen, smartphone en laptop

 

Ben je enthousiast?

Stuur dan direct een motivatiebrief met CV naar jobs@detoo.com

→ Ontdek ons laatste nieuws