Design to operate

De Vloed Architects is een gevestigde waarde in de onderwijs- en de zorgbouwsector. Een sector met uiterst specifieke noden, verregaande eisen en een uitgesproken aandacht voor kwaliteit.

Ons team van 30 specialisten begrijpt deze noden en wensen als geen ander. Vanuit onze unieke expertise, die een no-nonsense aanpak koppelt aan creativiteit, durven wij de juiste vragen stellen. Want alleen zo kunnen we de beste antwoorden formuleren en de juiste infrastructuur realiseren.

Architectuur voor zorg en onderwijs zit in ons bloed. En dit al sinds 1922. 

"De toekomst start morgen, creƫren vandaag"

DETOO Architects

"Ruim 90 jaar bouwen in vertrouwen"

Jan De Vloed, CEO Architect

featured projects


Vacature

DETOO architects zoekt een

(startend) Architect

Onze ploeg van 60 medewerkers bouwde een specifieke expertise op in overheidsopdrachten. We zetten dit talent in bij het ontwerp en de realisatie van school- en zorginfrastructuur. Deze projecten vragen een sterke visie op masterplanniveau, passie voor architectuur en oog voor functionaliteit.

Om deze ploeg van werfleiders, projectarchitecten, interieurvormgevers, projectmedewerkers en ontwerpers te vervolledigen zijn we op zoek naar een gemotiveerde architect voor onze vestiging in Heusden-Destelbergen of Oostende. We engageren ons graag om ook mensen zonder ervaring aan te werven. We gaan graag samen op pad, om tijdens uw architectuurstage, u onze kennis in ontwerpen en bouwen bij te brengen. Afgaande op uw interesse en sterktes, kan u zich ontplooien binnen ons bureau.

→ Ontdek ons laatste nieuws