{alt_text}

Best wensen!

DETOO Architects wenst u een gezond en succesvol nieuw jaar !

↓ Read more

{alt_text}

Winnaar van het World Architecture Festival!

Het AZ Zeno in Knokke heeft een award gewonnen op het prestigieuze World Architecture Festival in Amsterdam, in de categorie ‘Completed Buildings – Health’

Het nieuwe ziekenhuis, geïnspireerd op het surrealistisch werk van René Magritte, zweeft als het ware boven het landschap en wordt tot in de ondergrondse ruimtes toe door licht en natuur gedomineerd. De link tussen binnen en buiten, tussen zorgfaciliteiten en publieke ruimtes is vrijwel naadloos.

Het ontwerp is een treffend voorbeeld van 'levende architectuur': duurzaam ontwerpen en bouwen met bijzonder oog voor integratie in het landschap, ecologische energie en gebruikte materialen.

Dit project is ontworpen door onze tijdelijke vereniging AAPROG - BOECKX (DETOO) – B2Ai.

↓ Read more

Internationale school tijdig klaar

Op vrijdag 9 september werd onder ruime belangstelling de nieuwe campus aan De Pintelaan voor de International School Ghent geopend. In minder dan een jaar werd deze school gerealiseerd, een combinatie van verbouwing van een oude loods en een nieuwbouw.

↓ Read more

{alt_text}

Nieuw ziekenhuis Beveren geopend

Op donderdag 17 maart werd het nieuwe ziekenhuis van AZ Nikolaas te Beveren officieel geopend.

In het weekend van 19-20 maart kreeg het brede publiek al de kans om met het nieuwe ziekenhuis kennis te maken. De week erna volgde de grote verhuis van patiënten en personeel van het aanpalende verouderde gebouw dat in mei wordt gesloopt. CEO van AZ Nikolaas Stefan Van den Brouck geeft een woordje uitleg op TV Oost.

Op 28 april verscheen dit boek waarin de achtergrond en het concept van het ziekenhuis wordt geïllustreerd.

↓ Read more