Internationale school tijdig klaar

Op vrijdag 9 september werd onder ruime belangstelling de nieuwe campus aan De Pintelaan voor de International School Ghent geopend. In minder dan een jaar werd deze school gerealiseerd, een combinatie van verbouwing van een oude loods en een nieuwbouw.

↓ Read more

{alt_text}

Nieuw ziekenhuis Beveren geopend

Op donderdag 17 maart werd het nieuwe ziekenhuis van AZ Nikolaas te Beveren officieel geopend.

In het weekend van 19-20 maart kreeg het brede publiek al de kans om met het nieuwe ziekenhuis kennis te maken. De week erna volgde de grote verhuis van patiënten en personeel van het aanpalende verouderde gebouw dat in mei wordt gesloopt. CEO van AZ Nikolaas Stefan Van den Brouck geeft een woordje uitleg op TV Oost.

Op 28 april verscheen dit boek waarin de achtergrond en het concept van het ziekenhuis wordt geïllustreerd.

↓ Read more


{alt_text}

Toetreding tot School Van De Toekomst vzw

De Vloed Architects is naast tientallen andere gespecialiseerde bedrijven toegetreden als partner van het expertisecentrum 'School Van De Toekomst' dat in januari 2015 werd opgericht.

School Van De Toekomst vzw is een expertisecentrum voor onderwijs met als doel het stimuleren en adviseren van een up-to-date leeromgeving met betaalbare, innovatieve en duurzame oplossingen.

De werking focust zich op 2 zaken:
In de eerste plaats het organiseren van kwaliteitsvolle opleidingen voor onderwijsstakeholders en architecten/studiebureaus. Dit zowel voor algemene als technische (duurzame) opleidingen.

Daarnaast ondersteunen wij onderwijs bij het opzetten van projecten/ subsidiedossiers rond internationalisering, ondernemingsschap, samenwerkingsverbanden, duurzaamheid, opleidingen, enz.
Werkend voor en door onderwijs willen we onderwijs klaarstomen voor de uitdagingen van de toekomst. Meer info op: http://www.schoolvandetoekomst.eu/.

De Vloed Architects zal als partner instaan voor architecturale adviezen omtrent onderwijsinfrastructuur.

↓ Read more