Design to operate

De Vloed Architects is gespecialiseerd in zorgbouw in de ruime zin van het woord: van ziekenhuizen over projecten voor onderwijs tot gebouwen voor psychiatrie, ouderenzorg of medisch-sociale zorg.

Naast het ontwerp van de gebouwen staan we ook in voor het interieur, de integratie van projecten in het bestaande stedenbouwkundige weefsel, coördinatie,...  We investeren permanent in de opleiding van onze mensen zodat zij steeds met de modernste technieken en innovaties aan de slag kunnen. Deze technische bagage, gekoppeld aan ons creatieve inzicht, geven ons de slagkracht om van elk project een succesverhaal te maken.

In 2015 creëren we samen met gevestigde waarde Boeckx uit Oostende een nieuw architectenbureau: DETOO Architects. Een ambitieuze en toonaangevende structuur die een jarenlange expertise in de zorgbouwsector bundelt om de grootste nationale en internationale projecten te realiseren.

{author}

Samen vormgeven aan gebouwen voor een warme samenleving

Jan De Vloed, CEO architect

"Passie als motief, kwaliteit als resultaat"

Johan Cogge, CEO Architect
{author}
Ons team

De kracht van ons team zit hem in de 40 getallenteerde en maatschappelijk geëngageerde medewerkers, elk van hen stuk voor stuk uitmuntend in hun vakgebied, op ieder project het beste van zichzelf gevend. Daarom investeren wij sterk in de continue opleiding en professionele vervolmaking van onze medewerkers.

Dankzij een multidisciplinair team van gemotiveerde specialisten kunnen wij steeds de juiste mensen op de juiste plaats inzetten en tillen we elk project naar het hoogste niveau.

Creativiteit in dienst van functionaliteit is hét credo van De Vloed Architects. Wij staan voor een procesgericht transparant ontwerpproces met betrouwbare adviezen, simulaties en budgetramingen.

{author}

"We creƫren een duurzame omgeving waarin de mens centraal staat"

Albaan Tas, CEO Architect, CEO Architect
{author}

Onze klanten eisen de beste expertise

Jan De Vloed, CEO architect

Wij zijn:

Albaan, Johan, Annick, Ayla, Ben, Dirk, Dries, Egbert, Eline, Erik, Henk, Herlinde, Jan, Jeroen, Jochen, Jonas, Joris, Katy, Luk, Nele, Pieterjan, Sabine, Sara, Tim, Veerle, Viviane, Wendy, Wim, Yannick

Deel uitmaken van ons team?