{alt_text}

Toetreding tot School Van De Toekomst vzw

De Vloed Architects is naast tientallen andere gespecialiseerde bedrijven toegetreden als partner van het expertisecentrum 'School Van De Toekomst' dat in januari 2015 werd opgericht.

School Van De Toekomst vzw is een expertisecentrum voor onderwijs met als doel het stimuleren en adviseren van een up-to-date leeromgeving met betaalbare, innovatieve en duurzame oplossingen.

De werking focust zich op 2 zaken:
In de eerste plaats het organiseren van kwaliteitsvolle opleidingen voor onderwijsstakeholders en architecten/studiebureaus. Dit zowel voor algemene als technische (duurzame) opleidingen.

Daarnaast ondersteunen wij onderwijs bij het opzetten van projecten/ subsidiedossiers rond internationalisering, ondernemingsschap, samenwerkingsverbanden, duurzaamheid, opleidingen, enz.
Werkend voor en door onderwijs willen we onderwijs klaarstomen voor de uitdagingen van de toekomst. Meer info op: http://www.schoolvandetoekomst.eu/.

De Vloed Architects zal als partner instaan voor architecturale adviezen omtrent onderwijsinfrastructuur.

↓ Lees meer

{alt_text}

AZ Sint Lucas presenteert haar SLiM kamer

AZ Sint-Lucas trekt voluit de kaart van de innovatie met een gloednieuw paviljoen op het plein aan de hoofdingang.

De komende maanden kunnen patiënten, artsen, medewerkers en andere geïnteresseerden kennismaken met innovatieve ontwikkelingen in de zorg en de modelkamer van de toekomst.

De Voed Architects ontwierp samen met Wyckaert en Ingenium het paviljoen dat minstens voor een jaar op het Sint-Vincentiusplein  zal staan. Het paviljoen bestaat uit een modelkamer, inforuimte, impressieruimte en prachtig houten zitmeubel. Er werd een volwaardige patiëntenkamer gebouwd inclusief badkamer met douche. Het paviljoen zal regelmatig te bezichtigen zijn en er zullen heel wat thema- en studiedagen, demo’s, rondleidingen e.d. georganiseerd worden.

↓ Lees meer

{alt_text}

Een nieuw verhaal, vertrouwde gezichten

Boeckx en De Vloed, twee architectenbureaus die zich steeds hebben gespecialiseerd in het onderwijs en de zorg, engageren zich nu om samen toonaangevende projecten te realiseren die het leef- en werkcomfort van de 21ste eeuw mee bepalen.

Deze nieuwe entiteit heeft een naam gekregen die de gemeenschappelijke kracht en ambitie perfect onderstreept:

Detoo Architects

↓ Lees meer